Om

 

 

Pärlhjärtat Design

och

Pärlförrådet

Allt startade för mer än 10 år sedan. Jag(Eva) gick förbi en pärlaffär och tyckte det såg skoj ut. Kunde inte låta bli att gå in. Gick därifrån med en massa pärlor. Gjorde mina första stapplande försök att göra halsband. Gick tillbaka och köpte mer....

 

Tog inte lång tid innan jag började handla på Ebay vilket ledde till att jag började sälja på Tradera och starta mitt företag. Den fysiska butiken öppnade för nästan exakt 10 år sedan(webshopen startade juli 2006 och butiken 1 advent 2006).

 

Nu har jag beslutat att stänga ner webshopen och helt ägna mig åt min fysiska butik och min egen design av smycken/peyotemönster.

 

Min fysiska butik Pärlförrådet hittar du i Käglinge strax utanför Malmö(Oxie). Jag har normalt sett öppet fredagar 14-17. Övriga dagar efter smskontakt. Jag kan oftast öppna upp på kvällen om jag vet när ni kommer(och jag är hemma). Jobbar heltid i skolan numera.

Uppdateringar vad det gäller öppettider sker på min Facebooksida. Viktigt att kolla där eller ringa om man är osäker på öppettider!

 

Mina peyotemönster säljer jag både på Craftsy och Etsy. Här kommer det att finnas länkar till Craftsybutiken. Under fliken Peyotemönster kommer du att hitta bilder på mina egna mönster.

 

Under fliken Handgjorda smycken kommer du hitta diverse andra smycken jag gjort. Under en del av dem kommer det att stå pris. Om du vill köpa något av dem så kontaktar du mig i ett mail. Betalning sker via Swish eller via bankgiro(instruktion får du i mailet). Står det inget pris under så är det sålt eller mitt eget privata smycke.

Det skällande butiksbiträdet Enya

Vad händer

 

Om du vill ha möhippa

eller barnkalas så

kontakta mig via mail

 

 

Återfinns ibland på

marknader

 

 

Kontakt

 

Käglinge bygata 27 23843 Oxie (Malmö)

 

parlforradet@hotmail.se

 

 

0708-252957

Följ oss

 

Både Pärlhjärtat Design och Pärlförrådet finns på Facebook. Länkar till dessa sidor hittar du nedan. Likaså en grupp där jag säljer ut varor från Pärlförrådet. Den heter Pärlförrådets Fyndlåda

Copyright @ All Rights Reserved